Waarde Sloopauto

Hoe wordt de waarde van uw Sloopauto bepaald? Allereerst hangt dit nauw samen met de staat waarin uw auto verkeert. Is uw auto echt een ‘Sloopauto‘ (oud, niet meer ‘reparatie-waardig’), of bent u in het bezit van een Schadeauto? Dagwaarde van uw auto: deze kunt u sowieso eerst eens laten berekenen.

Waarde Schadeauto

Deze kan over het algemeen bij onze Autosloperij relatief hoog oplopen: wij bieden tot wel € 500,= voor een Schadeauto. Hierbij is de waarde afhankelijk van het merk auto, type en schadesituatie. Neem voor meer informatie & een direct bod op uw Schadeauto contact op met onze Autosloperij. Wilt u bij voorkeur zelf nagaan wat de waarde is van uw auto? Dan kunt u dit doen op de website ‘wat is mijn auto waard‘. Hier kunt u laten uitrekenen wat de dagwaarde van uw auto zou moeten zijn. Dit geeft u natuurlijk een mooie onderhandelingspositie!

Waarde Sloopauto

De waarde van een Sloopauto kan fluctueren tussen enkele tientallen Euro’s tot honderden Euro’s. Ook hier geldt voor waarde bepaling: Merk, bouwjaar, type en conditie van de auto. Sowieso ontvangt u altijd een geldbedrag voor uw oude auto & wordt deze altijd, door heel Nederland, gratis door ons opgehaald. U houdt dus altijd geld over aan het aanbieden van uw auto. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de RDW, en ontvangt u ook een vrijwaringsbewijs.