Volledige service Sloopauto Ophaaldienst

U wilt een auto verkopen die niet meer te repareren valt, of een auto waarvan de APK keuring verlopen is. Als u weet dat uw oude auto niet door de APK keuring komt, zonder hiervoor hoge reparatiekosten te betalen, dan kunt u met uw handen in het haar zitten. Wat nu? Welke particulier immers wil op Marktplaats een oude wagen kopen zónder geldige APK keuring. Wij van Sloopauto Ophaaldienst helpen u graag verder. Lees meer

Sloopauto verkopen

Wat veel mensen niet beseffen is dat werkelijk ieder motorvoertuig, waaronder “sloopauto’s” gewoon geld waard zijn. Oud, verroest, gestript, verlopen APK – ook voor dergelijke sloopauto’s ontvangt u geld bij Sloopauto Ophaaldienst. Wij kopen echter niet alleen maar sloopauto’s in; ook occasions tot 2005 zijn gewoon welkom. U ontvangt bij ons altijd een reële vergoeding voor uw auto. Onze prijzen zullen u verrassen! Natuurlijk neemt u vrijblijvend contact met onze Sloopauto Ophaaldienst op, om te horen welke vergoeding u van ons mag verwachten.

Sloopauto Dienst | Gratis uw sloopauto laten ophalen

Niets zo vervelend als met een onvervoerbare auto opgezadeld te zitten. Hoe krijgt u nu ooit die auto weg? Veel mensen schakelen hulp in van vrienden of familie om de sloopauto naar een sloperij te slepen. Niet nodig. Wij als RDW aangesloten autosloperij dienst regelen voor u het vervoer. Wij betalen u direct het bedrag voor uw auto uit, evenals het vrijwaringsbewijs, waarna uw auto door ons wordt weggevoerd.

Maak kennis met onze diensten en bezoek vandaag nog de website van Sloopauto Ophaaldienst!

Liever direct contact met het team van Sloopauto Ophaaldienst?

BEL 06 4444 9003