Sloperij Rotterdam: waar oude auto’s een mooi thuis krijgen!

Soms gaat het klanten aan het hart om afstand te doen van hun verouderde wagen. Wij komen het zo nu en dan nog wel eens tegen dat men als 1e of 2e eigenaar van een auto, jarenlang in de auto heeft gereden, herinneringen heeft opgebouwd aan/ en met de wagen, en dan nu ‘ineens’ is het zover: de auto moet toch écht naar de sloperij. Het kan klanten echt aan het hart gaan.

Sloperij Rotterdam, krijgt uw auto een ‘doorstart?’

Wanneer een oude auto naar de sloperij gaat is hij: Of echt ‘op’ (klik hier voor een bijzondere foto!), of het betreft een schadeauto, welke dan wel ’total loss’ mag zijn verklaard, maar door goede reparatie toch nog misschien enkele jaren kan rondrijden in exportlanden.

Het kan dus zomaar zo zijn dat uw auto wel degelijk een ‘doorstart’ krijgt; niet elke auto hoeft direct gerecycled te worden. In Nederland kunnen reparaties te duur uitvallen, waardoor de auto naar de sloperij moet. Maar in Afrikaanse landen, of bepaalde Oost-Europese landen liggen de reparatiekosten beduidend lager, waardoor uw auto mogelijk voor export in aanmerking komt.

Sloperij Rotterdam biedt meer…

  • We bieden u graag de hoogste vergoeding voor uw sloopauto!
  • Als RDW aangesloten sloperij ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs ter plekke
  • Kosteloos halen we uw sloopauto bij u voor de deur op!
  • Uitbetaling geschiedt eveneens ter plekke!

Contact: 0657 18 27 92