Sloopauto

Als we even op het internet zoeken naar reacties van consumenten over het verkopen van een sloopauto, dan valt al snel op dat men vaak in de veronderstelling verkeert dat een sloopauto niets oplevert, of dat men zelfs verwacht te moeten bijbetalen voor het ophalen van de sloopauto. Deze gedachtengang is op zich goed te volgen; een sloopauto is natuurlijk een soort “afval”, wat men laat ophalen, logisch lijkt dan hiervoor te moeten betalen..

Een Sloopauto levert altijd geld op!

Waarom levert een sloopauto dan toch geld op, zelfs als de autosloperij deze komt ophalen vanaf het huisadres? Het antwoord is simpel: de auto bestaat natuurlijk voor een groot deel uit ijzer/ metalen, rubber onderdelen. Deze kunnen weer afgevoerd worden/ verkocht worden, waardoor zelfs een zeer oude, verroestte auto nog iets kan opleveren. 

Altijd geld voor sloopauto

Als autosloperij zijn wij de klant graag van dienst met het ophalen van een sloopauto. Wanneer u vooraf met ons telefonisch contact heeft, zullen wij met u de autogegevens doornemen. Hierop kan onze medewerker een prijs maken voor uw auto. Hij zal u een bod uitbrengen. Indien u tevreden bent met het bod, kan er direct een afspraak gemaakt worden: uw sloopauto zal dan binnen 24 uur worden opgehaald vanaf een door u opgegeven adres. Onze chauffeur zal dan het formele gedeelte met u afhandelen; u ontvangt van hem de uitbetaling en uw vrijwaringsbewijs. 

Wij zijn bij de RDW aangesloten. Onze medewerkers op kantoor zullen direct uw sloopauto afmelden bij de RDW. 

Direct een bod op uw sloopauto? 

BEL: 0657 18 27 92

Wij halen 6 dagen per week uw sloopauto op: ook in de avonden!

Ga naar de website : Sloopauto