Sloopauto ophalen in Rotterdam

Dagelijks halen wij door de hele randstad sloopauto’s/ schadeauto’s op. Geen verzoek is ons te gek; het kan namelijk zomaar zo zijn dat een sloopauto zich ergens langs de kant van de weg bevindt of zelfs uit een sloot opgehesen moet worden. Bij ons bedrijf komt het altijd goed.

Verbaasde klanten van Autosloperij Rotterdam!

Onlangs haalden wij een sloopauto op in Rotterdam Noord (het Oude Noorden). De klant sprak niet zo goed Nederlands en had helemaal niet begrepen dat hij nog geld van ons kreeg voor zijn oude auto. Toen onze chauffeur hem dan ook het vrijwaringsbewijs in handen wilde geven, trok de klant zijn portemonnee en vroeg ‘hoeveel, hoeveel?’ Onze chauffeur vertelde hem verbaast dat niet hij ons hoefde te betalen, maar dat wij hem zouden betalen. ‘Echt waar?’ zei de klant. Ja, echt waar! De chauffeur betaalde hem het bedrag uit en liet de klant verbaast achter…

Zo kan het ook lopen dus! Hebt u zelf een auto aan te bieden aan een autosloperij, dan kunt u ons dag en nacht bereiken.

Autosloperij Rotterdam biedt u een hoge vergoeding!

Wij proberen de klant altijd de best mogelijk prijs te bieden. Bent u het eens met het bedrag dan komen we overal in Rotterdam en plaatsen daarbuiten, gratis de sloopauto ophalen!

Wacht dus niet langer, maar neem contact met ons op voor een mooi bod!

Telefoon: 0657 18 27 92

6 dagen per week geopend van 08.30/ 19.00u