Sloopauto ophalen Berkel en Rodenrijs

Gratis uw sloopauto laten ophalen in Berkel en Rodenrijs! Autosloperij RNW Onderweg is aangesloten bij de RDW en biedt u dus direct een vrijwaringsbewijs, maar dat is niet alles….

HOGE VERGOEDING SLOOPAUTO!!

  • In Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek komen wij gratis uw sloopauto ophalen!!
  • Vooraf komen wij met u een hoge vergoeding overeen voor uw sloopauto
  • Binnen maximaal 24 uur halen wij GRATIS uw sloopauto op in Berkel en de andere dorpen.
  • Direct een vrijwaringsbewijs
  • Direct contante uitbetaling door onze chauffeur
  • Ook in de avonduren halen wij uw sloopauto op
  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Uw auto wordt op milieubewuste wijze gerecycled door ons

Aarzel niet langer, maar neem vrijblijvend contact met ons op voor een hoog bod op uw auto. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Na het doornemen van de autogegevens kunnen zij u een mooie prijs bieden voor uw sloopauto, dit kan zelfs oplopen tot wel € 500,=

Berkel en Rodenrijs, als gemeente van Lansingerland, is wel bekend terrein voor onze autosloperij. In ons reeds 20-jarig bestaan hebben wij al vele auto’s opgehaald in de 3-B Hoek; van het Noordeinde tot aan de uiterste hoek van Bleiswijk, richting Zoetermeer, of Pijnacker, hebben wij een vertrouwde klantenkring opgebouwd. Want bent u opzoek naar een mooie en voordelige occasion: ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Occasions

Daar zit u dan: ineens heeft u geen auto meer tot uw beschikking. Wilt u voordelig een goede occasion kopen, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Op onze hoofdlocatie in Vijfhuizen, nabij Amsterdam, bieden wij wekelijks tot wel 250 occasions aan. Elke tweedehands auto is recent APK gekeurd en technisch grondig doorlopen waar nodig binnen onze eigen garage. Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare & degelijke tweedehands auto tegen “Marktplaats-prijzen” dan nodigen wij u van harte uit binnen onze showroom te Vijfhuizen.

Wij hanteren ruime openingstijden: 6 dagen per week geopend, van 08.30u tot 19.00u. 

Contactgegevens:

Direct uw sloopauto verkopen, of een goede occasion kopen?

Klik hier voor ons adres of neem telefonisch contact op!

BEL 0657 18 27 92