Professioneel verkeersveiligheid materiaal huren

Op het moment dat een weg of wegdeel (tijdelijk) moet worden afgezet, of afgesloten voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de weg of een ongeval, zijn er altijd bepaalde verkeersmaterialen nodig. Vaak word gedacht, bij kleinschalig oponthoud, dat deze onnodig of overbodig lijken, echter niets is minder waar.

Veiligheid in het verkeer voorop

Verkeersmaterialen zijn er om de veiligheid van alle betrokkenen te kunnen garanderen. Maar wanneer en waarom zou je verkeersmaterialen huren? Een afzethek, waarschuwingsborden, kegels, flitslampen, mobiele pijlwagens en overige voorzieningen kunnen worden ingezet om volgens de algemene richtlijnen een afzetting te kunnen toepassen. Denk hierbij aan situaties zoals bijvoobeeld een calamiteit of een evenement.

Met het oog op de veiligheid en wetgeving worden de verkeersmaterialen en voorzieningen neergezet volgens de wettelijke richtlijnen, afspraken en voorschriften van de gemeente. Een bevoegd verhuurbedrijf dient de verkeersmaterialen zodanig neer te zetten dat deze dus ook voldoen aan regels en richtlijnen. Een verhuurbedrijf in verkeersvoorzieningen is altijd ISO gecertificeerd, in de meeste gevallen staat dit netjes vermeld op de website. Mocht dit niet zo zijn, dan is het verstandig hiernaar te informeren alvorens u verkeersregelaars inhuurt.


We zetten graag wat situaties op een rij wanneer verkeersmaterialen huren van pas komt en kunnen worden ingezet:

-Een calamiteit
-Een evenement
-Een defect aan de weg, of een defect aan bijvoorbeeld stoplichten.
-Bij wegwerkzaamheden.

Contact gecertificeerd bedrijf

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, verkeersregelaars Yellow Traffic is volgens de nieuwste norm ISO 9001 gecertificeerd en staat met ruim 150+ werknemers, graag voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte of oriënterend gesprek aan.

Dit artikel kwam mede tot stand door RNW Onderweg, uw sloopauto inkoopbedrijf | Ga naar sloopauto Inkopen