Parkeren Schiphol

Voordelig parkeren Schiphol

We zijn in de zomervakantie met het hele gezin dat bestaat uit mijn vrouw en drie kleine kinderen twee weken naar Turkije gegaan. Het leek ons een keer leuk om lekker op het strand te liggen en om af en toe wat tochtjes te maken door het mooie landschap. We vertrokken vanaf luchthaven Schiphol en moesten dus ook parkeren Schiphol. Omdat openbaar vervoer nogal duur is, helemaal als we met zijn vijven zouden moeten gaan, hebben we besloten om de auto te gebruiken. Maar ja parkeren, Schiphol, die woorden gaan vaak niet samen. Het staat een beetje bekend als een dure plek om te parkeren. Schiphol biedt echter een hoop voordelige opties om toch veel goedkoper uit te zijn dan het openbaar vervoer. En dat scheelde nogal want zo konden we al onze koffers moeiteloos meekrijgen op reis.

Parkeren Schiphol gevonden dankzij gratisparkerenschiphol.nl

De website is een zeer handige tool om hiermee het parkeren, Schiphol dus, toegankelijk te maken bij het grote publiek. Toevallig hoorde ik dit van een collega want we hadden het zo over vakanties. Hij raadde aan om hier eens te gaan kijken naar de beste opties om voordelig te parkeren. Schiphol bleek bijvoorbeeld te beschikken over valet parking en over smart parking. Op die manier staat de auto niet dicht bij de luchthaven maar wordt je er zelf kosteloos naartoe gebracht. Of de chauffeur komt zelfs de auto afhalen bij de vertrekhal.

Een top vakantie zonder zorgen

Doordat we ons geen zorgen hoefden te maken over onze auto hebben we optimaal kunnen genieten van het mooie Turkije. Zon, zee en strand was inderdaad wat de klok sloeg die twee weken. Lekker opgeladen kwamen we dan ook weer terug en troffen we onze auto zonder mankementen weer aan bij de vertrekhal. Alles is top geregeld, gratisparkerenschiphol.nl is een echte aanrader.

Ga naar de website: Parkeren Schiphol

Deze post is geplaatst door Tim Coronel via IP adres: 82.75.147.122.