Ons advies: vergelijk eerst uw autoverzekering

Wanneer klanten bij onze autosloperij een andere occasion aanschaffen geven wij de klant altijd het advies mee eerst eens te controleren of hun autoverzekering wel echt de voordeligste is. Want koop je een auto, dan geven wij altijd het vrijwaringsbewijs af. Hiermee kan men de huidige autoverzekering beëindigen, of natuurlijk omzetten naar de gekochte auto. Of dit omzetten altijd verstandig is, dat controleer je vervolgens op een autoverzekering-vergelijkingswebsite.

Occasion kopen? Mooi moment voor een andere autoverzekering

U koopt een andere auto, of uw eerste auto. Hebt u in het geval van autobezit al een prima autoverzekering afgesloten, dan loont het vaak toch nog de moeite eens een kijkje te nemen op een vergelijkingswebsite. De klanten van onze autohandel zijn vaak al jaren trouwe klant van een bepaalde autoverzekeraar, men vindt het prima, maar toch kan een vergelijking nog de nodige euro’s besparen per jaar. Een heel mooi moment om eens te shoppen hiervoor is tijdens de aankoop van een andere auto.

Vele occasions online

Bij ons heeft de klant een ruime keuze uit een zeer ruime sortering occasions. Alle voorkomende, populaire automerken vindt u bij ons online. Een auto naar uw keuze gevonden? Kom dan langs bij onze autohandel in Vijfhuizen (nabij Haarlem) voor het maken van een proefrit.

Andere autoverzekering? Vergelijk autoverzekering direct!