Oldtimer verkopen

Per 1 januari 2014 moet er voor veel Oldtimers weer wegenbelasting worden betaald. Dit komt keihard aan bij echte liefhebbers! Veel eigenaren van Oldtimers, zoals bijvoorbeeld die van de prachtige Amerikaanse klassiekers, zijn hierdoor gedoemd afscheid te nemen van hun bevlogen hobby!

Pijnlijke maatregel | Oldtimer verkopen

Wij als erkende Autohandel & Oldtimer liefhebber, begrijpen uw pijn als geen ander. Dagelijks spreken wij met eigenaren en hobbyisten die hun liefhebberij -of passie zelfs- waar zij jaren aan hebben gesleuteld, niet langer kunnen of willen behouden en daardoor hun hobby in rook zien op gaan. Dankzij deze maatregel worden helaas wederom veel Nederlanders gedupeerd. De verwachtingen voor het jaar 2014 zijn dan ook in de autobranche absoluut weer niet positief te noemen!

DIRECT EEN BOD? | BEL 0657 18 27 92 | Of neem online contact op

Oldtimer verkopen aan de autohandel

Cijfers welke inmiddels bekend zijn in de autowereld, tonen aan dat door de nieuwe regelingen de export van Oldtimers in 2013 explosief is toegenomen; maar liefst met 128%. Dit heeft ook te maken met de rëeele bedragen die u bij een goede en erkende Autohandel voor uw oldtimer mag ontvangen. Bij ons kunt u kosteloos uw Oldtimer aanbieden en u ontvangt vrijwel direct een eerlijk bod voor uw auto. Wij zijn een RDW erkende autohandel en autosloopbedrijf en adviseren u graag geheel vrijblijvend over de verkoop van uw Oldtimer.

Bij een akkoord komen wij uw Oldtimer gratis en volgens afspraak bij u ophalen. U ontvangt direct contant een bedrag voor uw oldtimer bij de sleuteloverdracht, wij kunnen indien u dit wenst vooraf met u een reëel bedrag afspreken.

Waar vindt u ons?

Vanuit Amsterdam halen wij in een straal van circa 50 km gratis uw auto op. Wij komen van de kop van Noord Holland tot aan Rotterdam e.o. iedere auto dezelfde dag nog ophalen. Onze autohandel is gevestigd in Vijfhuizen, Noord Holland. Hier treft u dan ook ons wagenpark van goede occasions aan. Benieuwd? Bezoek ons occasion aanbod online!

Alle merken auto’s te koop gevraagd

Wij kopen alle merken en bouwjaren, wij zijn RDW gecertificeerd en dankzij onze expertise absoluut een professionele en betrouwbare Oldtimer inkoper. Het is al vervelend genoeg dat u afstand moet doen van uw hobby en u heeft immers lang overwegingen gemaakt, voordat u tot de keuze bent gekomen. Daarom heeft u toch zeker geen zin om tijd, geld en energie te verspillen om uw Oldtimer zelf  te gaan verkopen. Door de nieuwe regeling is het aanbod momenteel erg hoog en wordt het u erg lastig gemaakt om een eerlijke prijs voor uw Oldtimer te krijgen.

Is uw oldtimer jonger dan 40 jaar en kunt u of wilt het niet meer opbrengen om deze dankzij de nieuwe regelingen te onderhouden?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag gratis en vrijblijvend over de verkoop van uw oldtimer. Wanneer is uw oldtimer veel geld waard? Hoeveel is uw Oldtimer maximaal waard vandaag de dag? Wat gebeurd er met mijn Oldtimer? Zijn vragen waar wij u graag mee van dienst kunnen zijn. Snel een betrouwbaar antwoord? Bel ons vandaag nog!

DIRECT EEN BOD? | BEL 0657 18 27 92 | Of neem online contact op