Oldtimer verkopen Hoofddorp e.o.

Autobezitter ook in 2014 nog steeds de melkkoe

Niets zo vervelend als je Oldtimer moeten wegdoen vanwege de nieuwste draconische maatregel van het kabinet om geld bijeen te schrapen voor “de begroting”. Ingegaan 1 januari jongstleden. Daarnaast is er momenteel ook heel veel ophef over de toestanden rondom de grensstreken, waar inwoners van Nederland massaal de grens oversteken om in België of Duitsland veel voordeliger te tanken; en geef de mensen eens ongelijk.

De Nederlandse benzinepomphouders zitten dan ook met de handen in het haar; hier valt niet tegenaan te concurreren. De regering blijkt dit nu ook echt in te zien en overweegt “na de kwartaalcijfers” de accijnsverhogingsmaatregel weer terug te draaien… Maar ten koste van wat? Vandaag viel te lezen in De Telegraaf dat Diederik Samsom overweegt om in dat geval de wegenbelasting wat te gaan verhogen… Het zal toch niet waar zijn! Weer de autobezitter de dupe! In België gaat onze premier Mark Rutte inmiddels als door voor volksheld; hij zwengelt de Belgische economie flink aan in de grensstreken, waar menig Hollander tankt en sigaretten inkoopt. De media staan er al dagen bol van.

Autosloperij signaleert stijging Oldtimer verkoop

Wij van Autosloperij RNW Onderweg, onder andere flink actief in Hoofddorp en omgeving, signaleren dat er steeds vaker Oldtimer bezitters bij ons aankloppen voor wat wij willen bieden op hun Oldtimer. Nu is niet iedere Oldtimer ook echt een ‘klassieke wagen’, er zijn ook doodsimpele Oldtimers, zoals de immer doorrijdende Toyota Corolla of de Volvo Stationwagon. Dit zijn auto’s die jaren meegaan en dan ook ruimschoots (met goed onderhoud) 25 jaar of ouder worden. Voorheen loonde het de moeite deze auto’s goed te blijven onderhouden, doordat er geen wegenbelasting meer werd gerekend na 25 jaar. Nu dit echter is teruggedraaid (gedeeltelijk) zijn er steeds vaker klanten die hun Oldtimer bij ons te koop aanbieden.

Wij merken dan ook echt vanaf januari al dit jaar een werkelijke stijging van het aantal Oldtimers wat bij ons al te koop is aangeboden.

Goede prijs voor uw Oldtimer

Ons beleid is een goede, reële prijs te bieden op een Oldtimer. We beoordelen op dagwaarde, de algehele staat van de auto en de kilometerstand. Bevalt onze prijs u, dan komen wij gratis in Hoofddorp, maar ook in de omgeving van Amsterdam en Haarlem gratis de Oldtimer ophalen. Wij zijn een RDW erkende autosloperij, dus u mag van ons gewoon een vrijwaringsbewijs verwachten en een directe afmelding van uw auto bij de RDW.

Veilig zaken doen

U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor een bod op uw Oldtimer. U zit nergens aan vast, wij berekenen onze beste prijs, waarover u gewoon de tijd kunt nemen om over na te denken. Sluit u met ons de deal dat u uw auto wilt verkopen, maar bedenkt u zich om wat voor reden dan ook op een later tijdstip, dan wordt er geen ‘boete bedrag’ in rekening gebracht. Dit soort spookverhalen komen steeds vaker op internet terecht. Wij werken hier niet aan mee. Ook werken wij niet met ’tussenpersonen’. U doet bij ons rechtstreeks zaken met de erkende autosloperij.

Neem Online Contact met ons op

Of telefonisch contact via 0657 18 27 92