Mooie relatiegeschenken voor de auto

Relatiegeschenken worden bijna altijd in goede aarde ontvangen. Zowel voor medewerkers van uw autobedrijf, als voor uw klanten geldt dat zij altijd blij zijn met een handig gadget voor de auto.

Ieders budget

Vooraf bepaald u binnen welk budget de relatiegeschenken moeten passen. Wilt u kleine promotiematerialen weggeven, die de klant zelf kan pakken, of wilt u zelf bepalen wie al dan niet een relatiegeschenk(je) ontvangt? Uw medewerkers wilt u wellicht een duurder geschenk geven tijdens de kerstdagen, maar ook goede klanten mogen rekenen op een duurzaam relatiegeschenk. Hebt u eenmaal een budget vastgesteld, dan kunt u op onderzoek uitgaan!

Zóveel keuze!

Binnen de autosector valt er nogal wat te kiezen voor een origineel relatiegeschenk!

Een klein overzicht van de vele mogelijkheden zijn:

  • Oranje promotiemateriaal, zoals vlaggen, shawls, shirts, hoedjes of rugzakken. Natuurlijk met het logo opdruk van uw bedrijf.
  • Praktische geschenken voor de auto: ijskrabbers, geurelementen, lampjes, ontdooiers, EHBO doosjes, autostickers, tassen, opbergmaterialen en vele overige producten
  • Outdoor producten: Tenten, reisaccessoires, paraplu’s, navulbare koffiebekers, fleecejassen en dekens

Er valt heel wat te kiezen zoals u ziet. Natuurlijk hoeft u niet altijd per se een geschenk te kiezen wat binnen het segment ‘vervoer’ valt; ook een balpen met opdruk, een aansteker, of een winkelwagenmuntje zijn zeer handige, alledaagse gebruiksvoorwerpen, waarbij uw logo telkens weer even onder de aandacht komt.