Met georganiseerd groepsvervoer op pad

Is het weer tijd voor jullie jaarlijkse personeelsuitje? Gaan jullie met al het personeel naar een pretpark, concert of lekker uit eten? Of is het wel gewoon een werkdag en wil je met het hele team jullie gezichten laten zien op een interesante beurs? In al deze situaties moet er het een en ander geregeld worden, maar op één dilemma hebben wij het antwoord: vervoer. Want wanneer je met meerdere personen op pad gaat, komt dit automatisch aan bod. Ons antwoord: georganiseerd groepsvervoer door een proffecioneel bedrijf.

 

Vervoer voor meerdere personen

Vervoer voor meerdere personen is altijd een uitdaging, ook wanneer je personeel een lease-auto heeft. Niet alleen moet er worden gepuzzeld hoeveel personen er in een auto passen, ook is het handig erop te letten of de benzinekosten niet absurd oplopen en wat de parkeerkosten zijn. Ook zullen er, met meerdere benodigde auto’s, meerdere mensen de BOB moeten zijn. Na een beurs is dat misschien niet heel erg, maar gezellig personeelsetentje is dat al snel jammer.

Georganiseerd groepsvervoer

Gelukkig zijn er diverse bedrijven die dit vervoersdilemma voor jou op willen op lossen en verschillende manieren van groepsvervoer kunnen bieden. Je kunt namelijk met zijn allen een bus huren en zo onbezorgd op pad. Wanneer de trip met meerdere personen is, is georganiseerd groepsvervoer met een bus niet alleen gezelliger, maar vaak ook vele malen voordeliger én beter voor het milieu. Op deze manier kunnen jij en je collega’s jullie uitstapje met zijn allen voorbereiden en nabespreken, is iedereen onderdeel van de gezellige reis, kan iedereen bij een etentje een glaasje meedrinken en hoeft er niemand op de weg te letten. Ideaal, toch?

Een uitstapje op maat

Door groepsvervoer vooraf te organiseren, zorg je voor een uitstapje op maat. Touringcars zijn er namelijk al voor een personenaantal vanaf 21 personen. Is jouw bedrijf wel groter dan dat? Dan is het natuurlijk ook mogelijk een dubbeldekker te huren. Wanneer je nog helemaal geen inspiratie hebt voor jullie dagje uit, is het een idee om een leuk arrangement inclusief vervoer te boeken. Kayakken in de Ardennen, een avondje naar het Casino of een culturele museum-tocht? Vol op inspiratie, ínclusief vervoer!