Max Verstappen, de jonge coureur

Max Verstappen ziet wel humor in de opmerkingen van Pastor Maldonado. Maldonado uitte zijn kritiek op de jonge coureur nadat Verstappen hem ‘blokkeerde’ tijdens een inhaalmanoeuvre. De jonge Max reageert laconiek, aangezien Maldonado exact hetzelfde zou hebben gedaan in een dergelijke situatie. Tja, daar zit wat in. Verstappen staat bekend om zijn nuchtere houding. Met zijn 17 jaar(!) is hij de jongste coureur van dit moment, die onlangs zijn debuut heeft gemaakt in de Formule1. Dit gegeven mag gerust spectaculair genoemd worden. Nog frappanter is zijn volwassen, rustige houding. Het lijkt alsof hij nooit anders gedaan heeft dan aan races deelnemen. En dat voor een jongen die nog niet eens het gewone verkeer in mag.

Nog meer Rally nieuws

Wat is er nieuw onder de zon op gebied van de komende rally’s? Bezoek even de WRC kalender en je blijft exact op de hoogte. Eveneens als naslag werk te gebruiken voor de winnaars van de afgelopen belangrijke rally’s.

Auto accessoires en onderdelen

Benieuwd waar je mooie accessoires en nieuwe onderdelen kunt kopen voor je eigen wagen? Het wemelt van de leveranciers op internet, maar één van onze favorieten is een zeer uitgebreide site waar wij veel specialistisch maatwerk tegenkwamen. Meer weten? Ga naar de site. Succes en lage prijzen verzekerd!