Loop of Sloopauto verkopen

Wat kun je trots zijn op een oude auto. Jarenlang is de auto u van goede dienst geweest en u bent er altijd zuinig mee omgegaan. Alle onderhoudsbeurten netjes laten doen en dan komt er een moment waar u doet besluiten om de auto van de hand te doen. De keuze op zich is al vervelend genoeg! Maar dan rijst de vraag.. Is uw auto een loop of een sloop auto?

Prijs voor uw loop of sloopauto

In beiden gevallen kunt u altijd nog een leuk bedrag voor uw auto krijgen. Natuurlijk maakt het wel verschil of de auto een loop of sloopauto betreft. Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw auto en kunnen u direct een aannemelijk bod doen voor uw auto. Uw auto heeft als sloopauto altijd een minimale restwaarde van c.a. 50 a 150 euro, hierin zit de ijzerprijs verwerkt wanneer de auto tot brokken zal worden vermalen uiteindelijk. In het geval dat wij uw auto nog voor exportdoeleinden kunnen gebruiken, kan deze u wellicht nog een bedrag tot ca 500,- euro opleveren.

Afwikkeling

Wij halen uw loop of sloopauto gratis, binnen 24 uur bij u op en geven u vooraf aan welk bedrag u voor uw auto mag ontvangen. Wij recyclen de sloopauto of exporteren de auto in geval dat deze opgeknapt kan worden. De auto’s worden geëxporteerd naar exportlanden zoals in Oost Europa en bijvoorbeeld Afrika.

Informatie over uw auto

Wilt u weten of uw auto een loop of sloopauto is? Belt u ons gerust voor meer informatie en advies. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u een passend advies te geven over de verkoop van uw auto, of het opknappen van deze. Hierbij overwegen wij serieus alle opties voor u en komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan. De ervaring heeft geleerd dat men vaak door autosloop bedrijven, garages en dealers van een onzinnig advies of onwaarheden over de auto worden voorzien.

Telefoontjes waar wij worden gevraagd om een professionele second opinion over een loop of sloopauto te geven zijn aan de orde van de dag! Twijfelt u niet langer en kies voor onze erkende dienstverlening.

Rechtstreeks zaken doen met de erkende autosloperij

Wij zijn aangesloten bij de ARN (Auro Recycling Nederland) en de STIBA (Branche organisatie). Wij zijn gevestigd in Haarlem en veelal actief in de regio’s Amsterdam, Hoofddorp, Almere, Haarlem en andere regio’s. Woont u buiten deze regio’s? Geen enkel probleem, wij zijn landelijk georiënteerd. Ook al valt uw adres buiten de regio, geld eveneens dat wij geheel gratis uw sloopauto bij u ophalen.

Voor meer informatie over uw loop of sloopauto neemt u vrijblijvend contact op met een van onze collega’s. Wij staan u graag te woord.

BEL 0657 18 27 92

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag tot 19.00u | Lees meer over onze autosloperij activiteiten