Limousine

Voordelig een Limousine huren: bij ons kan het! Ons Limousine verhuurbedrijf werkt volgens een geheel uniek concept binnen de Benelux; wij werken samen met alle grote en vooraanstaande Limousine verhuurbedrijven in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor beschikt Limousine.nl over een heel breed scala van unieke Limousines, zowel gangbare modellen als zeldzame exemplaren.

Een voordelige Limo huren

Bent u opzoek voor uw feestelijke gelegenheid naar een luxe Limousine dan treft u bij ons altijd een Limousine naar keuze. Vervolgens kunt u, indien gewenst, direct een offerte aanvragen. U zult dan van onze verschillende partners een offerte ontvangen, waar u de voordeligste aanbieder kunt uitkiezen: aan u de keuze!

Een Limo huren voor elk feest!

Feestje te vieren? Of u nu gaat trouwen, of een jubileum te vieren hebt, een examenfeest extra bijzonder wilt maken, of een “vette party” wilt houden; een Limo maakt elke gelegenheid extra speciaal. Elke Limousine voldoet aan luxe basisvoorwaarden zoals een geheel kalfslederen interieur, luxe bar met hapjes en drankjes, voorzien van een professionele chauffeur, imponerend uiterlijk, multimedia & muziek indien gewenst. Voor trouwerijen zijn er stijlvolle Limousines. Wilt u een uitbundig feest houden, waarbij de Limousine de show mag stelen, dan kiest u voor extra opties als: een rode loper, muziek in en rondom de Limo, lasershow, TV-schermen en veel meer…!

 

 

Limobus huren

Grote groep vervoeren in een Limo? Hiervoor hebben wij de Limobus beschikbaar. Onze limobussen zijn onder andere voorzien van de wat ruigere elementen als: rookeffecten, vlam-uit-de-pijp op het dak, muziek in en rondom de limbus en andere spectaculaire zaken. Wilt u het liever wat ingetogener houden? Onze Limobussen zijn ook uitermate geschikt voor luxe vervoer zonder groots spektakel.

Limousine service zakelijk

Niet alleen zijn de Limobussen geschikt voor party-vervoer, maar ook als bedrijfspresentatie ruimte. Door de aanwezige multimedia faciliteiten zult u uw zakelijke gasten overweldigen met dit luxe vervoer op maat en de bijzonder aangeboden presentatie.

Een limousine huren door heel Nederland

Overal in Nederland kunt u gebruik maken van onze Limousines. Of u nu in Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag woont: wij komen overal. En dat niet alleen: u hebt altijd de keuze uit meerdere Limousine aanbieders via Limousine.nl. Zo bent u verzekerd van de beste prijs! Bezoek dan ook direct onze website voor alle mogelijkheden!