Limousine Huren

Tijdens een speciale gelegenheid wilt u natuurlijk goed voor de dag komen & de festiviteiten piekfijn geregeld hebben. Op gebied van trouwvervoer is de ultieme vorm van luxe een Limousine inhuren, dit kan zowel voor uzelf zijn, als voor uw gasten! Lees meer…

 

Een Limousine huren..

 

Wanneer het écht speciaal moet zijn!

Hebt u een bruiloft te organiseren? Gefeliciteerd! Zoekt u bijzonder luxe trouwvervoer voor uzelf & uw partner voor deze speciale dag? Het is eenvoudigweg geweldig om te arriveren op het stadhuis & andere gelegenheden, in een Limousine! Niet alleen uzelf als bruidspaar arriveert in de Limousine; ook uw naaste familie kan hierin vervoerd worden.

Feestelijke gelegenheden

Een dag om nooit te vergeten: uw huwelijksdag. Zoekt u stijlvol & luxueus trouwvervoer dan is de Limousine hiervoor uitermate geschikt! Voorzien van een minibar, met hierin een hapje & een drankje, waant u zich even in een andere wereld. De royale binnenruimte van de Limousine zorgt ervoor dat u alle ruimte hebt & luxe voor een ultieme belevenis. Kortom, een Limousine huren voor de mooiste dag van uw leven, zorgt voor een onvergetelijke herinnering.

Gastenvervoer per Limousine Partybus

Niet alleen het bruidspaar baadt in luxe-vervoer, ook aan de dag-gasten voor de meest bijzondere dag uit uw leven wordt gedacht. Voor de selecte groep dag-gasten kunt u namelijk een Limobus, ook bekend als Partybus, huren.

Wat biedt de Partybus? Héél veel luxe..

De Partybus is een een Limousine Touringcar bus, met hierin exact dezelfde faciliteiten als wat de Limousine biedt, waaronder:

  • Hapjes en drankjes
  • Geblindeerde ramen
  • Luxe bekleding
  • Luxe stoelen
  • Luxe tafels
  • Ingebouwde TV schermen

De Partybus is van werkelijk alle gemakken voorzien, om ook voor uw naaste gasten van uw trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken. Een Limousine bus huren is voordeliger dan u wellicht vermoedt.. Op de website van Limousine.nl -de enige aanbieder van de Limousine bus in Nederland- treft u hierover meer informatie aan.