Een tweedehands Renault Captur een goede keus!

Een leuke tijd is aangebroken, u kan eindelijk op autojacht. Altijd fijn lekker verdiepen in iets waar u waarschijnlijk de komende jaren nog veel gebruik van gaat maken. Maar nu komt het lastigere, de auto moet niet te duur zijn maar wel een beetje mooi zijn. Nou ik heb informatie over een auto waar u misschien wel heel blij van gaat worden. Dit gaat namelijk over een tweedehands Renault Captur.

Een blijvertje

Deze auto staat in de showroom en trekt veel bekijks. De auto is gebaseerd op een Renault Clio en word aangeduid als Urban Crossover, dit is een ander woord voor een Compacte SUV. De auto is vooral bedoeld voor in en rondom de stad. De Clio is geen grote auto, de Renault Captur is iets langer, hoger en breder, maar van binnen verbaast u zich over de ruimte! De auto is in veel verschillende kleuren en uitvoeringen op de markt gebracht en heeft dus ook “tweedehandse” mogelijkheden qua kleur. Nieuw is deze auto al niet te duur, dus een tweedehands Renault Captur is een absoluut een blijvertje voor een mooie prijs!

Een tweedehands Renault Captur prima voor een gezin

Als u voor een tweedehands Renault Captur gaat, heeft u een goede auto voor het gezin. Zoals ik al eerder heb vermeld is de auto erg ruim van binnen, u kunt er dus een hoop in kwijt. De achterbank van de auto kunt u 16cm verstellen, voor wanneer de kinderen wat groter zijn is dit ideaal, maar als u boodschappen moet gaan doen doet u simpelweg de achterbank iets naar voren en u kunt een hoop boodschappen of bagage kwijt in de kofferbak. Heeft u kinderen die snel wagenziek worden? Dat is geen probleem want de bekleding is afritsbaar! Kortom een handige compacte maar toch verbazingwekkende ruime combinatie. Haal nu ook een tweedehands Renault Captur in huis, u zult niet teleurgesteld zijn!