Bonafide Autosloperijen!

De laatste maanden krijgen wij steeds vaker van klanten te horen dat zij slechte berichtgevingen op internet hebben gelezen over bepaalde praktijken van ’tussenhandelaren’  in de ‘autosloperij-wereld’. Ook ons hebben deze berichten bereikt.

Malafide autosloperijen/ tussenpersonen

Steeds vaker komt de klacht naar voren dat men denkt zaken te doen met een autosloperij, maar dat er in werkelijkheid zaken wordt gedaan met een ’tussenpersoon’. Hier hoeft op zich niet veel mis mee te zijn, alleen dat u als klant toch vaak net iets duurder uit bent, want in dergelijk geval betaalt u ook nog eens indirect commissie aan de tussenhandelaar, zonder dat u hier als klant erg in hebt.

Maar dit is nog tot daar aan toe. Erger wordt het als blijkt dat de klant ineens ook aan een verkoop contract vastzit. Er zijn gevallen bekend dat de klant van de verkoop afzag, maar dan ineens een boete van een bepaald percentage mocht betalen over de overeengekomen verkoopwaarde van de auto. Wees dus gewaarschuwd!

Bonafide autosloperijen!

Zorg ervoor dat u zich altijd richt tot een echte autosloperij, een die is aangesloten bij de RDW. Hoe herkent u een ‘echte autosloperij’? Bezoek de website, controleer of er vermeldt wordt of de autosloperij is aangesloten bij de RDW en waar deze zich bevindt. Een tussenpersoon zal niet gauw een locatie adres van de autosloperij vermelden op de website.

Uw sloopauto verkopen omgeving Amsterdam

Bent u in het bezit van een oude sloopauto of schade auto? Neem dan contact op met onze autosloperij. Wij zijn gevestigd in de plaats Vijfhuizen, even buiten Haarlem en wij komen in het hele gebied tussen Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoofddorp (maar ook plaatsen ver daar buiten indien nodig), gratis uw sloopauto bij u ophalen!

U zult van ons altijd een reëel bod mogen ontvangen voor uw sloopauto. Bezoek voor meer informatie onze locatie-pagina’s binnen deze website!

Direct contact? Houdt dan uw auto-papieren bij de hand, zodat onze medewerker meteen e.e.a. met u door kan nemen en u een bod kan uitbrengen!

BEL 0657 18 27 92