Bij Autorijschool Vlam slaag je snel voor je autorijbewijs!

Goedkoopste rijschool in Bussum
Bij Autorijschool Vlam slaag je snel voor je autorijbewijs!

Heb je geen zin meer om elke dag te wachten op de bus of de trein in de kou of regen? Dan is het tijd dat jij je rijbewijs gaat halen en lekker zelf achter het stuur gaat zitten. Een rijschool vinden in Bussum, die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en die ook nog eens de goedkoopste rijles pakketten aanbiedt? Die heb jij gevonden bij Autorijschool Vlam!

Kwaliteit heeft voorrang bij Autorijschool Vlam…

Onze instructeurs brengen je op een rustige en bekwame wijze de vaardigheden bij die je nodig hebt om in een keer te slagen. Onze grootste uitdaging is om je in een keer te laten slagen.

10% Korting op rijlessen voor studenten
Studenten hebben het al zwaar genoeg en daarom bieden wij juist voor deze doelgroep nog eens 10% extra studentenkorting. Als je minimaal 16 jaar oud bent is het al mogelijk om je theorie-examen af te nemen. Autorijschool Vlam help leerlingen bij de voorbereiding op het theorie-examen.

Spoedopleiding in 10 dagen of enkele weken?
Bij Autorijschool Vlam kan jij je rijbewijs al binnen 10 dagen behalen! Het is wel belangrijk dat je al in bezit bent van jou theorie certificaat.Indien je het theorie-certificaat nog niet hebt,dan kunnen wij je hier bij helpen.Kijk op Autorijschool Vlam voor meer informatie over de mogelijkheden.

Autorijschool Vlam staat voor:

•Flexibele rijles tijden
•Juiste rijles pakket advies
•Spoedopleiding
•Elke rijles dezelfde instructeur
•Hoogslagingspercentage

Vragen?
Heb jij vragen voor ons? Kijk dan eens op deze pagina.Daar staan de meest gestelde vragen.Staan jou vraag er niet tussen?Stuur dan ons e-mail via deze pagina. Bellen mag ook 06-13568060!

Ga naar de website: Bij Autorijschool Vlam slaag je snel voor je autorijbewijs!

Deze post is geplaatst door Autorijschool Vlam via IP adres: 93.125.243.215.