Beste Deal Autosloperij

Haal uw voordeel uit de verkoop van uw sloopauto of schadeauto! Maar let wel op…

Er is veel gaande in de wereld van autosloperijen. Zo zijn er allerlei zaken waar u op moet letten alvorens u definitief akkoord gaat met de verkoop van uw sloopauto.

Sloopauto verkopen, waar let je op?

Allereerst doet u uitsluitend zaken met autosloperijen welke zijn aangesloten bij de RDW. Alleen dan zal de autosloperij in kwestie uw auto kunnen afmelden en u een vrijwaringsbewijs kunnen afgeven. En dit is erg belangrijk. Ontvangt u niet direct een vrijwaringsbewijs, dan blijft u formeel eigenaar van de sloopauto. Maar er is meer.. er zijn ook autosloperijen die het niet zo nauw nemen met het afmelden. Hierover regent het klachten op internet. Het is dus zaak dat de autosloperij wel direct uw auto afmeldt, want alleen dan hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen bijvoorbeeld.

Afzien van de verkoop?

Niet iedere autosloperij of autohandelaar gaat even netjes met de klant om. Zo blijken er veel klachten te zijn op internet over bepaalde autosloperijen die de klant een boete van een bepaald percentage rekenen wanneer de klant zich bedenkt.. dit blijkt dan in de ‘voorwaarden’ te staan. Informeer altijd bij een autosloperij of zij voorwaarden hanteren alvorens u zegt akkoord te gaan met de verkoop.

Beleid van Autosloperij RNW Onderweg

Onze autosloperij hanteert geen verkoop voorwaarden. Op het moment dat wij met u (vooraf) telefonisch (of via contact formulier) een prijs overeenkomen met u voor uw auto, dan kunt u altijd op een later tijdstip afzien van de verkoop. Hiervoor brengen wij u geen kosten in rekening. Daarnaast gaan wij zorgvuldig om met formele afhandelingen van uw auto. Wij zijn aangesloten bij de RDW, branchevereniging STIBA en ARN (Auto Recycling Nederland) en melden uw auto direct bij binnenkomst op de autosloperij af bij de RDW. Onze chauffeur overhandigt u een vrijwaringsbewijs en betaalt u contant de overeengekomen prijs uit.

Meer informatie? Bezoek onze informatie pagina

Direct Telefonisch contact? BEL 0657 1827 92