Autosloperij Utrecht

Autosloperij Utrecht koopt elke Sloopauto en Schadeauto in. Onze Autosloperij is altijd op zoek naar oude Sloopauto’s. Bent u in het bezit van een auto die nu toch echt weg moet, neem dan direct contact met ons op. Elke auto komt in aanmerking om door ons te worden afgevoerd, ook auto’s zonder geldige APK keuring bijvoorbeeld. Geen auto is ’te oud’ of in een ’te slechte staat’ om door ons te worden opgehaald. Uw sloopauto ophalen doen wij gratis én.. wij bieden altijd een relevante, hoge prijs voor elke auto.

Verkoop Sloopauto

U kunt met een gerust hart door ons uw sloopauto laten ophalen; wij doen dit kosteloos. Onze Sloperij is aangesloten bij de RDW, u zult dus altijd een vrijwaringsbewijs van ons direct in ontvangst mogen nemen, waarna wij vervolgens meteen uw sloopauto afmelden bij de RDW. Binnen 24 uur halen wij elke sloopauto op.

Schadeauto Verkopen

Elke schadeauto is interessant voor onze Sloperij, de mate van schade is hierbij onbelangrijk, waarnaast u te allen tijde een goede prijs ontvangt voor uw schadeauto. Neem direct contact met op met Autosloperij Utrecht voor een vrijblijvend bod!

Auto ophalen Sloop

Wij zijn een erkende Autosloperij operatief in Utrecht. Alle Sloopauto’s worden gratis door ons opgehaald in Utrecht, wat ook geldt voor daarbuiten gelegen plaatsen, zoals: Zeist, Houten, Nieuwegein, Breukelen, Bilthoven en Vianen bijvoorbeeld.

 

BEL 0657 18 27 92

 

Inruilen Sloopauto – Groot aanbod Voordelige Occasions

Na een zware aanrijding, of grote reparatie aan een oude auto, overkomt het de meeste mensen ineens dat zij niet meer de beschikking over een auto hebben. Wanneer iemand in dat specifieke geval ook niet direct over de middelen beschikt om een duurdere wagen aan te schaffen, biedt onze Sloperij een oplossing. Naast onze Autosloperij bezitten wij ook een showroom, waarin wij ruim 200 goede & voordelige occasions te koop aanbieden. Wij bieden u de mogelijkheid uw Sloopauto, met bijbetaling, om te ruilen voor een voordelige occasion. Klik hier voor ons aanbod online.

Wilt u direct een goed bod op uw Sloopauto, of een advies gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met Autosloperij Utrecht

 

BEL 0657 18 27 92

 

BEL-MIJ-TERUG FORMULIER

 

Autosloperij Utrecht: voor het gratis ophalen van uw Sloopauto & hoge prijs voor elke auto – Sloopauto inruilen voor een goede occasion – Operatief in Utrecht, Houten – Nieuwegein – Vianen – Bilthoven – Breukelen – Zeist.