Autosloperij Rotterdam komt overal!

Autosloperij Rotterdam haalt écht overal in Rotterdam uw sloopauto/ schadeauto op.

– Wij bieden u altijd vooraf de hoogste prijs voor een sloopauto/ schadeauto
– Het ophalen van een sloopauto/ schadeauto doen wij kosteloos!
– Wij zijn RDW erkend en geven direct een vrijwaringsbewijs af
– U ontvangt direct de uitbetaling bij inname van de sloopauto

Wat maakt onze Autosloperij uniek?

U houdt altijd geld over aan de verkoop van uw sloopauto aan onze Autosloperij: wij komen gratis bij u langs en bieden u meteen vrijwaringsbewijs & contante uitbetaling aan: prettig geregeld. Uw auto wordt door ons afgemeld bij de RDW.

 

DIRECT CONTACT MET AUTOSLOPERIJ ROTTERDAM?

TELEFOON: 0657 18 27 92

INTERNET: Contact formulier

 

Wij kennen Rotterdam door en door: veel van onze klanten bieden hun sloopauto in Rotterdam bij ons aan, denk aan wijken als Alexander, Ommoord, Het Oude Noorden (vooral), Overschie. Als Autosloperij uit Vijfhuizen (NH) zijn wij best een beetje trots op onze connectie met Rotterdam. En na 1 telefoontje zijn wij zo ter plekke; in Overschie bijvoorbeeld. Zo waren wij laatst in Overschie, op de Burg. Baumannlaan, om een flinke sloopauto op te halen bij een klant thuis. Voor onze chauffeur van de transportauto was het lastig een plekje te vinden in deze drukke winkelstraat, maar de klant stond al buiten te wachten en wees de chauffeur waar hij achter de huizenblokken de sloopauto had staan. Mooie samenwerking! Deze klant had echter niet helemaal goed begrepen dat onze Autosloperij ook gelijk uitbetaalt aan de deur; de klant dolblij dat hij geen kosten kwijt was aan ons, maar juist iets ontving! Onlangs waren wij toevallig weer in de buurt van de Burg. Baumannlaan en zagen wij ineens iemand zwaaien; dezelfde meneer weer! Dat noemen wij nog eens ‘klantenbinding’!

Waar u ook woont in Rotterdam; Alexander, Hillegersberg, in Ommoord of Het Oude Noorden/ Oud IJsselmonde; onze Autosloperij Rotterdam staat dag en nacht paraat om er uw sloopauto direct op te halen!