Autosloperij Hoofddorp, Heemstede & Nieuw Vennep

De hoogste prijs voor uw sloopauto bij Autosloperij Hoofddorp

  • Hoge prijs sloopauto
  • Gratis ophalen schadeauto/ sloopauto
  • Direct vrijwaringsbewijs
  • Zeer snelle Service!

Hoge vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto? Bel Autosloperij Hoofddorp!

Wij stellen ons graag aan u voor: Onze autosloperij nabij Hoofddorp bestaat ruim 20 jaar en is aangesloten bij de RDW. Wij bieden iedere klant dan ook direct een vrijwaringsbewijs en melden de auto direct af bij de RDW. Wij bieden u standaard een hoge vergoeding voor uw schadeauto of sloopauto! Sloopauto verkopen Hoofddorp: gegarandeerd de beste prijs!

BEL 0657 18 27 92

Gratis Sloopauto ophalen Hoofddorp e.o.

Autosloperij Hoofddorp haalt overal in en rondom Hoofddorp iedere aangemelde schadeauto of sloopauto op. Wij staan dus niet alleen voor u paraat in Hoofddorp, maar ook in omringende gemeentes als; Haarlem, Hillegom, Lisse, Heemstede, Nieuw Vennep en Aalsmeer.

Een schadeauto ophalen in Hoofddorp, hoe werkt het?

Heel gemakkelijk: U neemt telefonisch contact met ons op, of u vult een terug-bel formulier in op deze website – u zult dan binnen 10 minuten worden teruggebeld door een van onze medewerkers -. Telefonisch neemt de medewerker met u de auto gegevens door. Aan de hand hiervan kan worden opgemaakt wat de conditie van uw auto is, alsmede de dagwaarde. Hierop kan de medewerker u het hoogste bod uitbrengen. Bent u tevreden met het bod, dan kan er direct een afspraak worden gemaakt om uw schadeauto te komen ophalen in Hoofddorp e.o. Dit doen wij gratis! 

Snelle Service Autosloperij Hoofddorp!

Uw schadeauto kan binnen enkele uren worden opgehaald, of binnen uiterlijk 24 uur. Aan u de keuze. Komt onze chauffeur langs, dan overhandigt deze u het vrijwaringsbewijs en cash geld. Kiest u liever voor een bancaire betaling dan kan dit; u geeft dit dan door aan een van onze medewerkers en de betaling wordt middels een spoedtransactie aan u uitbetaalt.

Afmelden RDW

Erg belangrijk: de afmelding bij de RDW van uw motorvoertuig. Zodra de auto de oplader is opgereden door onze chauffeur, of middels een takelwagen is weggesleept, geeft de chauffeur direct aan het hoofdkantoor de gegevens door, zodat er direct een afmelding volgt bij de RDW. Het kopie vrijwaringsbewijs hebt u nodig om u autoverzekering te beëindigen, deze stuurt u op naar uw autoverzekeringsmaatschappij.

BENIEUWD WAT UW SCHADEAUTO OF SLOOPAUTO WAARD IS? 

BEL 0657 18 27 92

 

Sloperij Hoofddorp, ook voor Hillegom, Haarlem, Nieuw Vennep, Heemstede en Aalsmeer… 24-Uurs Service – dag en nacht bereikbaar | Meer auto: Haal je rijbewijs in Hoofddorp bij Rijschool Moen!