Autosloperij haalt gratis sloopauto op!

Goed nieuws voor de inwoners van Alkmaar en Haarlem: wanneer uw auto nu toch echt naar een sloperij moet gaan, komen wij als autosloperij gratis uw sloopauto voor u ophalen! U betaalt ons dus geen extra kosten voor het ophalen.

Iedere auto levert nog geld op..

Bent u er van overtuigt dat uw auto zó oud is en verroest/ gedeukt/ of zelfs een verlopen APK heeft, dat u waarschijnlijk geen geld hiervoor krijgt, maar dat u zal moeten bijbetalen aan de sloperij? Niet nodig, wij kunnen u zeggen dat uw sloopauto echt altijd nog iets zal opleveren voor u. Zelfs wanneer u de auto half gestript heeft zult u van ons nog een bedragje ontvangen voor uw sloopauto! Het loont dus altijd de moeite onze autosloperij te bellen en bij een van onze medewerkers te informeren welk bod wij kunnen uitbrengen op uw auto.

Wij zijn geïnteresseerd in elk motorvoertuig!

Maar niet alleen sloopauto’s zijn interessant voor onze sloperij, ook andere motorvoertuigen kopen wij in, zoals: bedrijfsauto’s/ goede occasions/ campers/ caravans/ motoren/ scooters etc. Bezit u dus een goede occasion, die u direct wilt verkopen, dan kunnen wij u telefonisch een bod hierop uitbrengen. Dit geldt ook voor de andere motorvoertuigen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een erkende, officiële autosloperij. Zo zijn wij aangesloten bij: De RDW, branchevereniging STIBA en ARN (Auto Recycling Nederland). Onze autosloperij is gevestigd in Vijfhuizen. Dit is een kleine plaats nabij Haarlem. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze klanten voornamelijk uit Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam komen. Binnen deze regio mag iedere klant er op rekenen dat wij dezelfde dag GRATIS de sloopauto aan huis komen ophalen.

Geen tussenhandelaar!

Onze autosloperij maakt geen gebruik van tussenhandelaren! Neemt u contact met ons op, dan mag u altijd verzekerd zijn van de beste prijs voor uw sloopauto, doordat wij geen provisie hoeven af te staan aan tussenhandelaren!

Meer weten of direct een bod op uw auto?

BEL 0657 18 27 92