Auto’s met een lange levensduur: Volvo

Als autosloperij kopen wij niet alleen oudere auto’s in door heel Nederland, wij bieden ook een breed scala aan occasions aan. U kunt hier een kijkje nemen binnen onze grote selectie aan tweedehands auto’s.

Een Volvo kopen; jarenlang rijplezier gegarandeerd

Klanten van onze autosloperij die op zoek zijn naar een Volvo komen soms teleurgesteld uit: Een Volvo biedt een dermate lange levensduur gemiddeld genomen, dat deze op zeer oudere leeftijd maar zelden nog op de tweedehands markt aangeboden worden bij autohandelaren in oude auto’s. Koopt men een nieuwe Volvo, zoals die van de zeer fraaie XC90 lijn, dan betaalt men hiervoor wel een zeer forse prijs, van circa € 69.000,- Echter dan heb je ook wat. Dergelijke Volvo’s halen gemakkelijk 5 ton op de teller. De XC90 staat ook wel bekend als de Super SUV en dat is ‘ie ook met alle geïntegreerde extra’s, maar bovenal het robuuste voorkomen en de krachtige motor.

Terug naar de oudere Volvo’s: Momenteel bieden wij enkele Volvo’s te koop aan, maar ons assortiment wisselt wekelijks. Koopt u een oudere tweedehands Volvo, dan is het belangrijk dat deze in optimale conditie wordt gehouden door uitsluitend onderdelen van Volvo zelf te gebruiken. Dat u hiervoor helemaal niet perse de hoofdprijs hoeft te betalen, bewijzen onderdelen onlineshops als die van www.Reservedelenstore.nl. Nieuwe onderdelen tegen zo laag mogelijke prijzen en altijd alles op voorraad.