Auto wegslepen in Haarlem

Welkom bij autosloperij RNW Onderweg. Indien u uw auto wilt laten wegslepen in Haarlem zijn wij uw gewezen partner. Binnen slechts 1 tot 2 uur zijn wij bij u aanwezig. Let wel: wij zijn een autosloperij en het wegslepen van uw auto hangt samen met de verkoop van uw oude auto aan ons bedrijf. Onze sleep/ ophaaldiensten zijn volledig gratis!

Zeer snelle sleep service

Voor het verkopen van een oude sloopauto of schadeauto in Haarlem belt u natuurlijk onze sloperij! Wij zijn gevestigd in de plaats Vijfhuizen, wat tegen Haarlem aanligt. Daardoor bent u altijd gegarandeerd van onze zeer snelle ophaal/ wegsleep service en dat tot 21.00u ’s avonds! U kunt altijd zelf aangeven wanneer het u het beste uitkomt om uw sloopauto op te halen. Wij werken van ’s ochtends half 9 tot in de avonduren.

Ook voor niet-inwoners van Haarlem

Het maakt voor de verkoop van uw oude auto niet uit of u nu wel of niet in Haarlem (of omgeving) woont; wanneer uw auto het begeven heeft in Haarlem, dan belt u gewoon ons bedrijf, wij komen dan binnen uiterlijk 2 uur bij u langs om uw auto op te halen.

Hoe verloopt het proces?

  • Contact: U neemt contact met ons op via deze website of direct telefonisch
  • Bod op uw auto: Van een van onze medewerkers ontvangt u dan een vrijblijvend bod op uw auto, nadat eerst de gegevens van de auto zijn doorgenomen.
  • Auto ophalen: Indien u tevreden over ons bod bent, dan kunnen wij indien gewenst binnen enkele uren ter plekke zijn.
  • Uitbetaling: U zult contant uitbetaald worden door onze chauffeur. Hij overhandigt u het bedrag wat wij met u overeengekomen zijn. Er volgen dus geen onderhandelingen.
  • Vrijwaringsbewijs: Ook dit ontvangt u van onze chauffeur.
  • Wegslepen auto: Uw auto wordt of weggesleept, of op de oplader gereden. Hierna vindt uw auto zijn laatste rustplaats bij ons op de autosloperij in Vijfhuizen!
  • Afmelding RDW: Wij zijn aangesloten bij de RDW. Dit betekent voor u dat wij uw auto direct afmelden bij de RDW.

Vandaag nog een vrijblijvend bod op uw auto?

BEL 0657 18 27 92

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van 08.30 u tot 19.00 u | Sleepdienst tot 21.00 u