Auto naar de autosloperij Amsterdam

De vakantie staat weer voor de deur.. Nog even en u gaat misschien uw spullen pakken voor een lange autoreis naar Zuid Europa bijvoorbeeld. Bent u in het bezit van een oude auto dan kunt u deze het beste kritisch onder de loep nemen.

Onverwachtse omstandigheden kunnen zich al over de grens bij België voordoen. Het wegdek wordt bijvoorbeeld steeds slechter naarmate men richting het Zuiden afdaalt. Verwacht u dat uw auto bestand is tegen slechte weg omstandigheden en veel kilometers rijden, dan kunt u na voorbereidend onderhoud aan uw auto aan de reis beginnen. Vergeet de olie niet te verversen bijvoorbeeld, bandenspanning te controleren en dergelijke.

Verwacht u echter dat uw auto mogelijk niet soepel de reis zal doorkomen, dan doet u er verstandig aan de reis niet af te leggen hiermee. Want wanneer u zich onderweg moet wenden tot garages ter plekke, of sleepdiensten, kunt u onverwachts voor zeer hoge kosten komen te staan, wat uw oude auto waarschijnlijk niet meer waard is.

Sloopauto verkopen … & Occasion kopen!

Wilt u op vakantie in een auto die de reis wel goed doorstaat, dan biedt Autosloperij Amsterdam u de oplossing: u kunt zowel een sloopauto verkopen aan ons, als een betrouwbare & voordelige occasion bij ons kopen

Informeer direct naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 0657 18 27 92

Meer: Verkopen sloopauto