Afgekeurde auto verkopen

Schrikt de term autosloopbedrijf u af? Dit is absoluut niet nodig! Vandaag de dag zijn auto sloopbedrijven uw uitkomst voor een oude auto! Waarom? In deze zware economische tijden kunt u bijna nergens een degelijk geldbedrag verwachten voor uw ongekeurde, kapotte, of oude Sloopauto. Er leiden vele wegen naar Rome, dus natuurlijk kunt u proberen via advertentie websites (zoals Marktplaats bijvoorbeeld) uw auto te verkopen. Vaak leidt dit in het geval van sloopauto verkoop tot teleurstellingen, omdat hier nu eenmaal niet veel vraag naar is onder particulieren.

Goede prijs bij Autosloopbedrijf

Uw auto aanbieden aan een autosloopbedrijf brengt u altijd meer op dan dat u uw oude auto bij een dealer aanbied of in de particuliere verkoop. Een autodealer zal u nooit de hoofdprijs betalen voor een oude auto, daar zij als tussenpersoon weer derden dienen in te schakelen voor de afvoer van de auto en daarna niet te vergeten het wettelijk verplichte recycling proces voor 95% van de auto, welke zij niet kunnen begeleiden. Indien u uw sloopauto aanbiedt in de particuliere sector zult u merken dat in deze tijden u erg lang met uw auto in de maag kan zitten, omdat een sloopauto in deze sector niet van de hand te doen is.

Ongekeurde auto gemakkelijk verkopen

Wanneer u uw auto ‘ongekeurd’ bij ons te koop aanbiedt vormt dit geen enkel obstakel. Ook wanneer de APK keuring al maanden is verlopen kunt u gewoon officieel uw sloopauto aan ons verkopen, waarbij u van ons een vrijwaringsbewijs zult ontvangen. U hoeft dus niet zelf eerst uw auto te laten keuren voor een verkoop, ieder voertuig kan gewoon aan een autosloperij verkocht worden, ongeacht of deze een geldige APK keuring bezit. En het is ook niet zo dat u ons moet bijbetalen; u ontvangt altijd geld voor uw auto, ook wordt deze gratis bij u opgehaald en daarbij ontvangt u het vrijwaringsbewijs.

Levert mijn auto nog iets op?

Denkt u vooral niet dat u bij een sloopbedrijf niets voor uw sloopauto krijgt! In tegendeel! U zult verbaast zijn hoeveel u voor uw sloopauto bij ons nog kunt krijgen. De voordelen van het verkopen van uw sloopauto aan ons erkende autosloopbedrijf voor u op een rij:

 • Geen kosten
 • Contant geld
 • Meteen een vrijwaringsbewijs
 • Gratis auto ophalen

Onze werkwijze:

 • U kunt ons 24 uur per dag bereiken en wij geven u gratis en vrijblijvend een passend advies;
 • Wij halen uw sloopauto gratis bij u op volgens afspraak;
 • U ontvangt direct een passend en eerlijk geldbedrag voor uw auto;
 • Wij adviseren u vooraf over onze werkwijze en maken met u vooraf een duidelijke en eerlijke afspraak over de prijs voor uw sloopauto
 • Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0657 18 27 92
 • Of bezoek onze Home-pagina. Hier vind u informatie over een sloopauto verkopen in regio Rotterdam & Amsterdam.
 • Op zoek naar een occasion? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek ons occasion aanbod

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag, van 08.30u tot 19.00u!